Spar penge – oversigt over studierabatter

Som studerende kan du ofte spare en masse penge ved at udnytte tilbuddene om studierabatter. Nedenunder har vi samlet en oversigt over sider med studierabatter, så du altid har et overblik over, hvor du kan spare penge.
www.mecenat.dk

Anbefal denne side

0
På Mecenat.dk kan du finde studierabatter i både onlinebutikker og fysiske butikker nær dig. De har også udviklet app’en ”Mecenat”, hvor du kan få et overblik over studierabatterne. Når du opretter en profil i app’en bliver det verificeret, at du er studerende og app’en fungerer derfor også som et studie-kort, du kan vise i butikken.
App til iphone og Android Mecenat (gratis)
www.rabatprisen.dk

Anbefal denne side

0
På rabatprisen.dk kan du finde rabatter til mange forskellige medlemsordninger, fx studierabatter. Men du kan også finde rabatter, hvis du er medlem af fx COOP, FDM, DSB Plus og flere. Rabatprisen.dk har også udviklet en app, hvor du på et kort, kan se, hvilke rabatter der er i nærheden af dig. Og de har facebook-siden ”rabatprisen.dk”, hvor du løbende kan holde dig opdateret.
App til iPhone Rabatprisen
www.so.dk/studie/
studierabatter

Anbefal denne side

0
Studerende online har lavet en liste med studierabatter. Her kan du søge blandt studierabatter fra hele landet. Studierabatterne er opdelt på kategorier og landsdele, så du nemmere kan finde frem til den rabat du, søger.
www.stud-rabat.dk

Anbefal denne side

0
På stud-rabat.dk kan du finde studierabatter fra hele landet. Du vælger den kategori du leder efter, og så får du vist de steder, hvor du kan få studierabat.
På studenterguidens oversigt over studierabatter, kan du finde studierabatter fra de større danske byer, men mange af rabatterne er dog også landsdækkende. Du finder studierabatterne ved at klikke dig hen på din by eller den kategori du søger.
www.studenter-rabatten.dk

Anbefal denne side

0
På studenter-rabatten kan du finde en oversigt over studierabatter. Du kan søge på den by du bor i, og den kategori du gerne vil have studierabat på.
www.studierabat.net

Anbefal denne side

0
Studierabat.net har samlet studierabatter fra København. På siden kan du på et kort finde de studierabatter, der er i nærheden af dig, og du kan se andre brugeres kommentarer og anmeldelser af studierabatterne.
www.studierabat.nu

Anbefal denne side

0
På studierabat.nu kan du finde over 1200 studierabatter fra hele landet. Rabatterne er opdelt efter landsdel og du kan finde rabatter fordelt på postnummer og kategori. De er desuden ved at udvikle en app til smartphones. Studierabat.nu har desuden flere facebook-sider, hvor du løbende kan blive holdt opdateret på fx konkurrencer og studierabatter i din region.
www.studierabat-app.dk

Anbefal denne side

0
App’en ”Studierabat” er udviklet til iPhone og giver dig en oversigt over studierabatter i hele landet. App’en har mere end 500 registrerede tilbud, som du kan finde ved at søge på beliggenhed eller kategori. App’en koster 7 kr. at downloade.
App til iPhone Studierabat (app’en koster 7 kr.)
www.studiz.dk

Anbefal denne side

0
Studiz.dk kan give dig et overblik over studierabatter i hele landet. Du kan vælge at få rabatterne vist på en liste med rabatter fra din by eller landsdel eller du kan få et overblik over rabatterne på et kort.
App'en ”Studiz” viser vej til lokale studierabatter og studie deals og du kan få et overblik over sidens onlinerabatter. App’en indeholder også et digitalt studiekort, som du kan aktivere ved at verificere din status som studerende.
App til iPhone og Android Gratis

Har du forslag til andre sider med studierabatter?

Kender du andre hjemmesider med studierabatter, hører vi gerne fra dig.
Navn på hjemmeside
Url på hjemmeside